Uit in de natuur

Fort bij Rijnauwen

Fort bij Rijnauwen is met zijn 31 hectare en 27 rijksmonumenten het grootste en groenste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie én UNESCO Werelderfgoed. Niet alleen leven hier beschermde dieren en planten, ook de monumentale gebouwen met tot de verbeelding sprekende namen als caponniere en reduit zijn uniek in Nederland en verdienen alle aandacht en egards. Dat alles ligt verscholen op steenworp afstand van de stad Utrecht.

Vergaderen en evenementen

Je kunt op Fort bij Rijnauwen ook terecht voor zakelijke bijeenkomsten of particuliere evenementen, zoals bruiloften en feesten. In een groot of klein gezelschap, binnen of in de buitenlucht, eenvoudig of uitgebreid. De mogelijkheden zijn legio, de omgeving is inspirerend.

Inspirerende locatie

Fort bij Rijnauwen, een exclusieve UNESCO Werelderfgoedlocatie, leent zich voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Van vergadering of borrel tot een conferentie, brainstormsessie of workshop. Maar je bent hier ook welkom voor privé-ontmoetingen, zoals bijvoorbeeld een receptie, eventueel gecombineerd met een wandeling over het fortterrein. De mogelijkheden zijn legio, binnen in een van de vele ruimtes in en rond het fort of in de buitenlucht. In een groot of klein gezelschap, eenvoudig of uitgebreid. 

Vergaderen in het Kruithuis

Dankzij de serene omgeving binnen een historische setting heeft deze vergaderlocatie alles in huis heeft om ontspannen te vergaderen, een training of cursus te geven of een heidag te organiseren. Het huis waar eens het kruit werd opgeslagen ligt midden op Fort bij Rijnauwen. Je kunt gebruikmaken van een keuken en er zijn sanitaire voorzieningen. Je kunt de bijeenkomst combineren met een rondleiding over het fort of werken in de natuur. Lees meer over deze locatie
Lees meer over deze locatie

Evenementen en bijeenkomsten

Naast het Kruithuis is het ook het fortterrein te huur voor passende evenementen en particuliere bijeenkomsten, zoals verjaardagen, huwelijken en bedrijfsuitjes. Prijzen vanaf € 750, ex. btw, afhankelijk van de duur van de bijeenkomst. Catering kan zowel zelf als door ons verzorgd worden. Voor recepties, lunches en diners kan ook gebruik gemaakt worden van diverse historische ruimtes op het fort. In verband met de kwetsbare natuur en de aanwezigheid van een bijzondere soort vleermuizen zijn niet alle ruimtes altijd beschikbaar. De arrangementen zijn op maat te maken met een rondleiding op het fort of helpen met natuuronderhoud.

Meer informatie

Neem contact op met de Anja Bon (locatiemanager) of Erwin Visée (coördinator exploitatie) van Fort bij Rijnauwen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt tijdens kantoortijden bellen via T 035-5480994 (ma t/m vr van 9.30 - 16.00 uur) of stuur een e-mail naar reserverenrijnauwen@staatsbosbeheer.nl

Voorstelling van Holland Opera op Fort bij Rijnauwen

Ook interessant