Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Algemene voorwaarden

Leveranciers

Bij overeenkomsten tussen Staatsbosbeheer en leveranciers zijn, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, de algemene voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing. Dit staat aangegeven op de opdrachtformulieren en opdrachtbrieven en in de overeenkomsten.

Factuuradres
Facturen kunnen uitsluitend behandeld worden indien ze geadresseerd zijn aan: Staatsbosbeheer, Postbus 2, 3800 AA Amersfoort. De factuur bij voorkeur als PDF per e-mail toesturen aan: digitale.facturen@staatsbosbeheer.nl Vermeld op de factuur het UBW-ordernummer of de BEC-code.

Kamperen

Voor boekingen van en overnachtingen op de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer gelden de Algemene voorwaarden kampeerterreinen.

Arrangementen Buitencentra

Voor arrangementen speciaal voor groepen en bedrijfsuitjes vanuit de Buitencentra van Staatsbosbeheer gelden de Algemene voorwaarden arrangementen Buitencentra.

Excursies

Voor individuele excursies en andere activiteiten via de website gelden de Reserveringsvoorwaarden excursies en activiteiten.

Verkoop rondhout en bezaagd hout

Voor verkoop van rondhout en bezaagd hout gelden de Algemene voorwaarden Staatsbosbeheer voor de verkoop van rondhout en bezaagd hout.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten