Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met ondernemers.

Evenementenlocaties

Een evenement organiseren in de natuur of op een andere bijzondere buitenlocatie? Bij Staatsbosbeheer kan het. Onze evenementenlocaties variëren van Malieveld tot landgoed, van historische hoeve tot industrieel erfgoed. Geschikt voor grootschalige openluchtconcerten, intieme theatervoorstellingen, zakelijke conferenties of publieksevenementen. Wij kennen de mooiste plekjes, ook voor uw event!

Hieronder vindt u details van een aantal specifieke locaties. Algemene informatie (ook over aanvragen) vindt u op de pagina Aanmelden evenementen.

Bostheater van de Braakman (Terneuzen, ZL)

In de Braakman, een gebied van 600 hectare vlakbij Terneuzen, vind je naast bos, water, velden en een speelbos ook een bostheater. Een prachtige plek voor een theatervoorstelling in de buitenlucht.

Lees verder

Grote Hoeve van Bouvigne (Breda, NB)

Aan de rand van het oude Mastbos en op steenworp afstand van de stad Breda ligt de Grote Hoeve van Bouvigne. Een unieke, groene locatie voor grote en kleine evenementen.

Lees verder

Haagse Bos (Den Haag, ZH)

Vroeger maakte de Haagse adel er rijtochtjes, nu is het Haagse Bos een heerlijk stadsbos om te ontspannen. Een prachtige plek voor een theatervoorstelling in de buitenlucht.

Lees verder

Kasteel Groeneveld (Baarn, UT)

Centraal in het land, in de bossen bij Baarn, ligt Kasteel Groeneveld. Een goedbereikbare en stijlvolle locatie, voor zakelijke bijeenkomsten. Van borrel tot workshop, vergadering of conferentie.

Lees verder

Malieveld (Den Haag, ZH)

Je zou het niet zeggen, maar het Malieveld, middenin Den Haag, is eigenlijk het oudste beschermde natuurgebied van ons land. Bekend van demonstraties, circussen en grootschalige concerten.

Lees verder

Radio Kootwijk (Veluwe, GE)

Midden op de Veluwe ligt het Radio Kootwijk. Een aantal niet-alledaagse evenementenaccommodaties met industriële uitstraling en elk een eigen karakter.

Lees verder

Stadslandgoed De Kemphaan (Almere, FL)

Midden in de stadsbossen van Almere liggen moderne evenemententerreinen. Voor grote events tot kleinere bijeenkomsten. Lekker centraal en van alle gemakken voorzien.

Lees verder

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten