Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met ondernemers.

Evenementenlocaties

Een evenement organiseren in de natuur of op een andere bijzondere buitenlocatie? Bij Staatsbosbeheer kan het. Onze evenementenlocaties variëren van Malieveld tot landgoed, van historische hoeve tot industrieel erfgoed. Geschikt voor grootschalige openluchtconcerten, intieme theatervoorstellingen, zakelijke conferenties of publieksevenementen. Wij kennen de mooiste plekjes, ook voor uw event!

Hieronder vindt u details van een aantal specifieke locaties. Algemene informatie (ook over aanvragen) vindt u op de pagina Aanmelden evenementen.

Bostheater van de Braakman (Terneuzen, ZL)

In de Braakman, een gebied van 600 hectare vlakbij Terneuzen, vind je naast bos, water, velden en een speelbos ook een bostheater. Een prachtige plek voor een theatervoorstelling in de buitenlucht.

Haagse Bos (Den Haag, ZH)

Vroeger maakte de Haagse adel er rijtochtjes, nu is het Haagse Bos een heerlijk stadsbos om te ontspannen. Een prachtige plek voor een theatervoorstelling in de buitenlucht.

Kasteel Groeneveld (Baarn, UT)

Centraal in het land, in de bossen bij Baarn, ligt Kasteel Groeneveld. Een goedbereikbare en stijlvolle locatie, voor zakelijke bijeenkomsten. Van borrel tot workshop, vergadering of conferentie.

Lingebos (Vuren, GE)

Vlakbij Gorinchem en de A15 ligt het Lingebos: een zwemplas met ligweiden, kiosk en zandstrand, loofbos met wandelpaden en een speelbos voor kinderen. Vanwege de indeling geschikt voor grotere én meer intieme evenementen.  

Malieveld (Den Haag, ZH)

Je zou het niet zeggen, maar het Malieveld, middenin Den Haag, is eigenlijk het oudste beschermde natuurgebied van ons land. Bekend van demonstraties, circussen en grootschalige concerten.

Radio Kootwijk (Veluwe, GE)

Midden op de Veluwe ligt het Radio Kootwijk. Een aantal niet-alledaagse evenementenaccommodaties met industriële uitstraling en elk een eigen karakter.

Spijkvijver (Biddinghuizen, FL)

De Spijkvijver is een prachtige recreatie- en zwemlocatie midden in het lommerrijke Spijkbos in Flevoland, vlakbij het Veluwemeer en Walibi Holland.

Stadslandgoed De Kemphaan (Almere, FL)

Midden in de stadsbossen van Almere liggen moderne evenemententerreinen. Voor grote events tot kleinere bijeenkomsten. Lekker centraal en van alle gemakken voorzien.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten