Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

bekijk het filmpje bekijk het filmpje
Contact

Wat doet Staatsbosbeheer

De medewerkers van Staatsbosbeheer staan voor beter beschermen, meer beleven, duurzaam benutten. Alles over onze organisatie, onze plannen en de mogelijkheden om voor Staatsbosbeheer aan de slag te gaan vind je hier.

Midden in de maatschappij

Staatsbosbeheer speelt een maatschappelijke rol van betekenis. We werken samen met ondernemers, maar ook met instellingen voor jeugd, gezondheidszorg en artbeidsparticipatie. We zoeken actief naar samenwerkingspartners.

Doe mee

Word vrijwilliger bij Staatsbosbeheer of steun natuur bij jou in de buurt via een donatie aan projecten van het Buitenfonds. En via een abonnement op naarbuiten blijf je op de hoogte van wat we doen en wat er buiten te beleven is.

Nieuws en achtergronden

Hoe denkt Staatsbosbeheer over actuele vraagstukken? Daarover vind je alles in onze dossiers. Ben je journalist en wil je spreken met een woordvoerder? Kijk op de informatiepagina voor de pers. Nieuws uit de natuurgebieden vind je op de boswachtersblogs.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten