Uit in de natuur

Kasteel Groeneveld

Al eeuwenlang komen mensen naar deze buitenplaats in Baarn om te genieten van het goede leven: rust en ruimte, natuur en cultuur, ontmoetingen en lekker eten.

Welkom op Groeneveld

Groeneveld biedt een omgeving waar mensen elkaar ontmoeten, ideeën genereren en inspiratie opdoen. Het kasteel is dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, ook in het weekend. Publiek is welkom van dinsdag tot en met zondag  tussen 11 en 17 uur.

Zakelijke evenementen en privé-ontmoetingen

Ruimtes in Kasteel Groeneveld en locaties op het omringende landgoed zijn te huur. Je bent hier welkom voor zakelijke bijeenkomsten of privé-ontmoetingen. Ook is er ruimte voor evenementen zoals concerten en fairs. In groot of klein gezelschap, binnen of buiten, eenvoudig of uitgebreid. De mogelijkheden zijn legio, de omgeving is inspirerend. Bekijk de mogelijkheden
Bekijk de mogelijkheden

Activiteiten op Groeneveld

In en rond Kasteel Groeneveld zijn regelmatig wisselende tentoonstellingen, debatten, concerten en andere evenementen. Voor kinderen zijn er speurtochten en voor scholen educatieve activiteiten. In het park of de moestuin kun je ook buiten openingstijden wandelen. Een wandelroute leidt je langs de mooiste plekken. Bekijk de activiteiten
Bekijk de activiteiten

Doe mee

Wil je een bijdrage leveren aan de activiteiten op Kasteel Groeneveld? Word dan vriend van de Stichting Groeneveld of meld je aan als vrijwilliger.