Zakendoen

Wonen of ondernemen in de natuur? Hier vindt u een overzicht van woningen en bedrijfspanden van Staatsbosbeheer die te koop of te huur zijn.

Contact

Woningen en bedrijfspanden

Wonen of ondernemen in de natuur? Dat kan bij Staatsbosbeheer. In en rond de natuurgebieden van Staatsbosbeheer staan verschillende gebouwen. Denk aan boswachterswoningen en boerderijen. Met enige regelmaat komt een gebouw vrij voor verkoop of verhuur.

Erfpacht

Staatsbosbeheer vindt het belangrijk dat deze gebouwen behouden blijven en zoveel mogelijk worden gebruikt. Daarom gaan we op zoek naar nieuwe gebruikers. Het gebouw wordt verkocht via een makelaar en de ondergrond wordt in erfpacht uitgegeven. Zie ook: dossier Erfpacht. Ook de verhuur van een pand gaat via een makelaar.

Bekijk het aanbod

Hieronder vindt u de woningen en bedrijfspanden die we op dit moment te koop of te huur aanbieden. De ingebruikgeving verloopt altijd via een makelaar. Wilt u meer informatie of een bezichtiging, neem dan contact op met de betrokken makelaar. Misschien woont of werkt u dan binnenkort in een van onze prachtige natuurgebieden.

Bredaseweg 387, Tilburg (NB)

Villa Marienhof
Monument, bouwjaar 1916
Vraagprijs € 1.850.000 k.k.
Erfpachtcanon: niet van toepassing
Meer informatie: Jos van Dieten, 06-83627181

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten