Uit in de natuur

Radio Kootwijk

Voormalig zendstation Radio Kootwijk is een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis, waarin verbinding leggen centraal staat. Het gebouw is architectonisch uniek, in zijn bijzondere art-decostijl. Het biedt een sfeervol decor aan grote en kleine zakelijke evenementen. Daarnaast geeft Radio Kootwijk een podium aan culturele gezelschappen, voor verrassende muzikale ontmoetingen en theater.

Zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Midden op de Veluwe ligt het Radio Kootwijk. Een aantal niet-alledaagse accommodaties met industriële uitstraling en elk een eigen karakter. Met mogelijkheden voor evenementen tot 600 personen, eventueel met buitenactiviteiten. Verrassende combinaties. Grote tegenstellingen tussen omgeving en hoofdgebouw. Bijzondere lichteffecten bij avondprogramma's. Contrasten tussen stilte en duisternis en intense belevingen en licht. Radio Kootwijk is met geen enkele accommodatie vergelijkbaar.

Binnen en buiten, een goede combinatie

Een grand diner, een congres, een bedrijfsbijeenkomst of juist een kleinschalige vergadering? De mogelijkheden voor een succesvolle bijeenkomst zijn schier oneindig bij Radio Kootwijk. Het team van Radio Kootwijk denkt met u mee om het maximale uit uw bijeenkomst te halen opdat uw doelstellingen worden bereikt. Ruimte en omgeving laten een onuitwisbare indruk bij de bezoekers achter.

Zowel het in- als exterieur van het karakteristieke gebouw én de ruige natuurlijke omgeving bieden een bijzonder decor voor allerhande evenementen. Van vergaderingen van 10 tot 60 personen tot zakelijke bijeenkomsten en evenementen van 60-600 personen. Binnen- en buitenactiviteiten kunnen vloeiend in elkaar overgaan. Vergadert u met een klein groepje of gaat uw grote gezelschap in kleinere groepen uiteen? Geen probleem, de break-out ruimtes bieden daarvoor alle ruimte.

Vergaderen

In het hoofdgebouw en bijgebouwen kun je vergaderen met uitzicht op de prachtige heidevelden. Na afloop boek je een rondleiding door het gebouw of ga je samen met een gids de natuur in. Lees meer
Lees meer

Evenementen

De veelzijdigheid van Radio Kootwijk is ongekend en maakt het daarom geschikt voor heel veel verschillende type evenementen, van congressen en beurzen tot bedrijfsbijeenkomsten. Lees meer
Lees meer

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website hierradiokootwijk.nl/zaalverhuur Of neem contact op via 055-5191665 (op werkdagen van 9.00 - 17.00 u) of hierradiokootwijk@staatsbosbeheer.nl

Andere ondernemers

In de andere gebouwen op het terrein van Radio Kootwijk zitten organisaties en ondernemers met uiteenlopende activiteiten. De Theaterloods biedt programma’s voor kleine en grote groepen, waarbij kunst, cultuur, wetenschap en natuur de leidraad zijn. De Droomfabriek begeleidt mensen en organisaties in hun weg naar betekenisvol worden en zijn. VanJoost is het label van Joost van Veldhuizen, kunstenaar, designer en inspirator met collecties die balanceren tussen kunst en design. En in De Garage kun je terecht voor feesten en partijen.