Uit in de natuur

Radio Kootwijk

Voormalig zendstation Radio Kootwijk is een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis, waarin verbinding leggen centraal staat. Het gebouw is architectonisch uniek, in zijn bijzondere art-decostijl. Het biedt een sfeervol decor aan grote en kleine zakelijke evenementen. Daarnaast geeft Radio Kootwijk een podium aan culturele gezelschappen, voor verrassende muzikale ontmoetingen en theater.

Activiteiten

In en rond zendgebouw Radio Kootwijk zijn het hele jaar door tal van activiteiten met gids. Wat is er te zien? Het is vooral sfeer proeven. Direct bij binnenkomst ervaar je de architectuur in art-decostijl. Uiteraard bezoek je ook de zenderzaal waar vroeger de zendapparatuur stond. Daarnaast zijn er foto’s te zien hoe Radio Kootwijk er vroeger uitzag en vertonen wij een korte film. Wil je het gebouw zelfstandig bezoeken? Dat kan: tijdens schoolvakanties is er vaak een aantal dagen waarop het gebouw te bezichtigen is. Het terrein rond het gebouw is altijd vrij toegankelijk.

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Het zendgebouw wordt vooral gebruikt voor evenementen en congressen en is dan gesloten voor andere bezoekers. Meld je aan voor de nieuwsbrief via info@hierradiokootwijk.nl. Je krijgt dan een e-mail met informatie over activiteiten en openingstijden.