Buitenplaats Elswout

Zakelijke activiteiten

De jachtkamer in het poortgebouw van Elswout is te huur voor bijeenkomsten tot 8 personen en de orangerie is een prachtige plek voor feesten en partijen. Ook is de buitenplaats een prachtige plek voor het maken van foto- en filmreportages en diverse andere activiteiten.

Vergaderen op Elswout

De recent gerestaureerde jachtkamer in het poortgebouw van Elswout is beschikbaar voor bijeenkomsten, zoals een vergadering, cursus of training tot 8 personen. Lees verder
Lees verder

Orangerie Elswout

De orangerie op Elswout is een prachtige plek voor feesten en partijen. En op zondag is het restaurant open 10.30-17.30 uur voor een kopje koffie of lunch. Lees verder
Lees verder

Commerciële activiteiten en reportages

Voor commerciële activiteiten, professioneel gebruik of activiteiten met groepen is toestemming van Staatsbosbeheer nodig. Aanvraag via elswout@staatsbosbeheer.nl.

Fotografie

Voor het maken van professionele (trouw, familie etc.) foto- en videoreportages op Elswout en Duinlust gelden specifieke regels en voorwaarden. U bent verplicht hiervoor een tijdsvak te boeken via onze website. Dit geldt niet voor overige partijen (mode, magazines, reclame, televisie etc.) Zij hebben schriftelijke toestemming van Staatsbosbeheer nodig. Stuur minimaal 5 werkdagen voor de gewenste datum een aanvraag naar elswout@staatsbosbeheer.nl onder vermelding van naam, bedrijf, aantal personen, datum en tijdstip.

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op Elswout? Bijvoorbeeld een klassieke muziekwandeling of iets anders dat past bij de beleving van Elswout? Er zijn beperkte mogelijkheden. Voordat je aan de slag gaat met een plan, vraag eerst het Evenementenkader Elswout op via elswout@staatsbosbeheer.nl. Daarin staan handvatten, voorwaarden en spelregels voor activiteiten buiten de reguliere openingstijden van Elswout.

Let op: Voor vragen over activiteiten of evenementen bij Orangerie of Grote huis neem je met hen zelf contact op.