Uit in de natuur

Bezoek de natuur om uit te waaien, je zinnen te verzetten en nieuwe energie op te doen. Ga op pad met de boswachter, kom struinen door duinen, fietsen over de heide of logeren op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Iedere maand is er wel weer wat nieuws te ontdekken.

Snel naar buiten


Waar wil je heen of wat wil je doen?

Alle excursies en andere activiteiten op een rij

We hebben het hele jaar door 1001 excursies en andere activiteiten met de boswachter, voor jong én oud. Maar ook verrassende wandelroutes en langs de mooiste plekken in onze natuurgebieden. En comfortabele vakantiewoningen en kampeerterreinen middenin de natuur. Voor elk wat wils dus!

Bekijk alle uitjes

Deze maand

Jaar van het bos

Bos is leven en geeft leven. Vrijwel nergens leven zoveel verschillende soorten planten, dieren en schimmels samen. Op een wonderlijke manier waar nog veel over te leren valt. Tijdens het Jaar van het bos nodigen we je uit om het bos in te gaan. Ga op excursie met de boswachter of wandel een kabouterpad met je kinderen. Het bos lonkt het hele jaar!

Te gast in de natuur

Iedereen is welkom buiten, maar houd je wel aan de regels: blijf op de paden, neem je afval mee en houd de hond aan de lijn waar dat moet. Want de natuur is van iedereen, maar niet exclusief van mensen. 

Bekijk de toegangsregels

Naar buiten...