Uit in de natuur

Bezoek de natuur om uit te waaien, je zinnen te verzetten en nieuwe energie op te doen. Ga op pad met de boswachter, kom struinen door duinen, fietsen over de heide of logeren op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Iedere maand is er wel weer wat nieuws te ontdekken.

Tips van de boswachter


Ga snel naar de mooiste wandelroutes, bekijk de excursie-agenda, of ontdek waar je kunt overnachten in onze natuurgebieden.

Deze maand

Alle activiteiten, routes, kampeerterreinen en vakantiewoningen op een rij

We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten met de boswachter voor jong en oud. Maar ook de leukste wandelroutes, fietstochten door de natuur, comfortabele vakantiewoningen en kampeerterreinen in de mooiste natuur van ons land. Voor elk wat wils dus! En omdat natuur voor iedereen is, hebben we ook een groot aanbod uitjes voor mensen met een fysieke beperking.

Bekijk alle activiteiten

Uitgelicht

Welkom in de natuur

Kom naar buiten om uit te waaien, je zinnen te verzetten en nieuwe energie op te doen. Maar houd je daarbij wel aan de regels: blijf op de paden, neem je afval mee en houd de hond aan de lijn waar dat moet. Want de natuur is van iedereen, maar niet exclusief van mensen.

Naar buiten...