Contact

Westerwolde

In Westerwolde kun je eindeloos fietsen en wandelen door een intiem landschap van bossen, vennetjes en beken.

Activiteiten

Westerwolde biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Bijen van Holle Beetse

€ 5.00 € 2.50

Kom met de boswachter kastanjes poffen bij de werkschuur van Staatsbosbeheer in Sellingen. Een gezellige middag in de natuur. Leuk voor het hele gezin.

  • Excursies
Bij zweeft boven bloeiende heide

Dauwtrappen in Westerwolde

€ 15.00 € 12.50

Dauwtrappen in Westerwolde, vroeg uit de veren om al wandelend dit mooie gebied te ontdekken samen met de gids van Staatsbosbeheer

  • Excursies
wandelen in Sellingen, Westerwolde

Mieren van Jipsingboertange

€ 5.00 € 2.50

Gemier in het bos? Ontdek met de boswachter alles over het leven van de mier in het bos bij Jipsingboertange in Westerwolde. Je krijgt zelfs te horen wat wij mensen van de mier kunnen leren...

  • Excursies
  • Dieren
close up rode bosmier op groene takken

Dagje uit: wandelen door het kloosterbos van Ter Apel

Wil je tijdens een bedrijfsuitje of dagje uit met familie of vrienden de natuur rond Klooster Ter Apel ontdekken? Ga dan op pad met een gids van Staatsbosbeheer en hoor veel mooie verhalen over dit bijzondere landschap.

  • Excursies
  • Voor bedrijven
wandelaars in de bossen van Ter Apel

Kabouterpad Sellingen

Kom samen met je klas of kinderfeestje kabouters zoeken op het Kabouterpad bij Sellingen en beleef allerlei spannende avonturen. Vooraf wel even een afspraak maken. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Een meisje met kaboutermuts en schmink op haar wangen in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten