Uit in de natuur

Kasteel Groeneveld

Al eeuwenlang komen mensen naar deze buitenplaats in Baarn om te genieten van het goede leven: rust en ruimte, natuur en cultuur, ontmoetingen en lekker eten.

Trouwen op Kasteel Groeneveld

Op één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Kasteel Groeneveld is bij uitstek de plek om dat te organiseren. Niet alleen de locatie maar ook de staf helpt u graag om deze geweldige dag onvergetelijk te maken.

Een onvergetelijke dag

Heb je een voorkeur voor stijlvol klassiek, of liever een moderne omgeving? De ruimtes in Kasteel Groeneveld zijn divers, de mogelijkheden ongekend voor een onvergetelijke dag. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het bordes en de tuin met uitzicht op de vijver. Het is mogelijk om de huwelijksvoltrekking zowel in het kasteel als in de tuin te laten plaatsvinden. 

Vier je bruiloft is het historische park van Kasteel Groeneveld

Wij denken graag met u mee!

Het team van Kasteel Groeneveld denkt graag mee over de invulling van uw bijeenkomst. Of het nu zakelijk of in de privésfeer is. Heeft u specifieke wensen? Wij adviseren u graag, hebben een breed netwerk en zijn meesters in bedenken van creatieve oplossingen.

Contact
Anja Bon
Kasteel Groeneveld Reserveringsbureau
(di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)