Uit in de natuur

Kasteel Groeneveld

Al eeuwenlang komen mensen naar deze buitenplaats in Baarn om te genieten van het goede leven: rust en ruimte, natuur en cultuur, ontmoetingen en lekker eten.

Evenement

Een grand diner, een congres, een bedrijfsbijeenkomst of juist een kleinschalig concert? De mogelijkheden voor een succesvol evenement zijn schier oneindig bij Kasteel Groeneveld. We denken met u mee om het maximale uit uw evenement te halen opdat uw doelstellingen worden bereikt. Ruimte en omgeving laten een onuitwisbare indruk bij de bezoekers achter.

Catering en techniek

Met een technische team en het Grand Café Groeneveld op het terrein kunnen wij uw bijeenkomst al snel faciliteren. Is er meer nodig? Dan vallen wij terug op nauwe samenwerkingsverbanden in de regio, zodat wij uw evenement altijd tot een succes weten te maken.

Zowel het kasteel als het omringende park zijn de ideale plek voor uw bedrijfsfeest of ander evenement.

Wij denken graag met u mee!

Het team van Kasteel Groeneveld denkt graag mee over de invulling van uw bijeenkomst. Of het nu zakelijk of in de privésfeer is. Heeft u specifieke wensen? Wij adviseren u graag, hebben een breed netwerk en zijn meesters in bedenken van creatieve oplossingen.

Contact
Anja Bon
Kasteel Groeneveld Reserveringsbureau
(di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)