Uit in de natuur

Kasteel Groeneveld

Al eeuwenlang komen mensen naar deze buitenplaats in Baarn om te genieten van het goede leven: rust en ruimte, natuur en cultuur, ontmoetingen en lekker eten.

Bijeenkomsten

Genieten in stijl, verpozen op een plek waar natuur en cultuur samengaan. U bent hier welkom voor uw bijeenkomsten of dat nu zakelijk of privĂ© is. Van borrel tot workshop, vergadering of conferentie. Maar ook voor privĂ©-ontmoetingen van receptie tot diner of uw bruiloft of familiefeest. In groot of klein gezelschap, binnen of in de buitenlucht, eenvoudig of uitgebreid. De mogelijkheden zijn legio, de omgeving is inspirerend. 

Kasteelzalen

Kasteel Groeneveld beschikt over diverse ruimtes die zowel authentiek als eigentijds zijn, maar altijd in stijl en elk met een eigen karakter. Authentieke ruimtes, met originele behangselschilderijen, uniek behang, prachtige ornamenten, maar ook moderne ruimtes. Alle zalen zijn voorzien van moderne technieken en comfort. Het team van Kasteel Groeneveld adviseert graag wat het beste bij uw evenement past.

Alle ruimtes op een rij

Op de locatie.nl vindt u een overzicht van alle binnenruimtes van Kasteel Groeneveld, inclusief foto's, faciliteiten, culinaire mogelijkheden en alles wat u nog meer wilt weten. Van een eerste impressie tot controleren van beschikbaarheid en aanvragen van een bezichtiging of offerte. Klik hieronder op een van de ruimtes of ga direct naar locatie.nl voor het complete overzicht.

Bekijk de mogelijkheden op locatie.nl

Wij denken graag met u mee!

Het team van Kasteel Groeneveld denkt graag mee over de invulling van uw bijeenkomst. Of het nu zakelijk of in de privésfeer is. Heeft u specifieke wensen? Wij adviseren u graag, hebben een breed netwerk en zijn meesters in bedenken van creatieve oplossingen.

Contact
Anja Bon
Kasteel Groeneveld Reserveringsbureau
(di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)
   
De klantdagen bij Kasteel Groeneveld waren een succes, mede dankzij deze locatie waar alles, maar dan ook alles goed verzorgd is.
Grohe