Westerwolde

In Westerwolde kun je eindeloos fietsen en wandelen door een intiem landschap van bossen, vennetjes en beken.

Activiteiten

Westerwolde biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kinderactiviteiten Sellingen

€ 5

Kom in de zomervakantie met je kinderen naar Sellingen voor een leuke ochtend buiten. De hele maand augustus zijn er op elke woensdagmiddag andere avonturen te beleven, zoals hutten bouwen en een speurtocht door de natuur.

  • Voor kinderen
Een jongen komt uit een hut van takken in het speelbos

Open Monumentendag schaapskooi Ter Borg

Tijdens Open Monumentendag 2018 zijn ruim 4000 monumenten in Nederland gratis te bezoeken. Ook schaapskooi Ter Borg opent haar deuren: neem een kijkje in de kooi, ga mee op excursie of wandel langs de 17e eeuwse boerderijen.

  • Evenementen
  • Monumenten
schaapskooi Westerwolde

Dagje uit: wandelen door het kloosterbos van Ter Apel

Wil je tijdens een bedrijfsuitje of dagje uit met familie of vrienden de natuur rond Klooster Ter Apel ontdekken? Ga dan op pad met een gids van Staatsbosbeheer en hoor veel mooie verhalen over dit bijzondere landschap.

  • Excursies
wandelaars in de bossen van Ter Apel

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten