Westerwolde

In Westerwolde kun je eindeloos fietsen en wandelen door een intiem landschap van bossen, vennetjes en beken.

Activiteiten

Westerwolde biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Nacht van de Nacht bij Klooster Ter Apel

Kom op 27 oktober naar de Nacht van de Nacht bij Klooster Ter Apel. Dwaal door de duistere bossen en luister naar eeuwenoude kloosterverhalen...

  • Avond en nacht
  • Monumenten
Donker bos

Herfstwandeling Ter Apel

€ 5 2,50

Wandel mee met de boswachter door de oudste bossen van Groningen, en ontdek de rijke historie van dit gebied. Een wandeling in het kader van het Jaar van het Cultureel Erfgoed.

  • Excursies
Klooster Ter Apel

Dagje uit: wandelen door het kloosterbos van Ter Apel

Wil je tijdens een bedrijfsuitje of dagje uit met familie of vrienden de natuur rond Klooster Ter Apel ontdekken? Ga dan op pad met een gids van Staatsbosbeheer en hoor veel mooie verhalen over dit bijzondere landschap.

  • Excursies
wandelaars in de bossen van Ter Apel

Kabouterpad Sellingen

Kom samen met je klas of kinderfeestje kabouters zoeken op het Kabouterpad bij Sellingen en beleef allerlei spannende avonturen. Vooraf wel even een afspraak maken. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Een meisje met kaboutermuts en schmink op haar wangen in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten