Nieuws

Winnaars NK Plassen Stampen 2022 bekend

  • 16 januari 2023
  • Natuurinclusieve landbouw

De boswachtersjury heeft vandaag de winnaars van het NK Plassen Stampen 2022 bekendgemaakt. Alle waaghalzen die een sprong in een regenplas hebben gemaakt konden van halverwege november t/m 12 december een filmpje maken van hun actie en deze insturen. Aan de boswachters de taak om uit de inzendingen van enthousiaste plassenstampers winnaars te kiezen.

Een professionele jury, bestaande de boswachters Amy Zeeman, Daan Meeuwissen, Denny Kroeze, Henk-Jan van der Veen, Jonathan Leeuwis en Vera Willemsen heeft de inzendingen beoordeeld op spetterbereik, originaliteit, doorzettingsvermogen, modderigheid/viesheid en enthousiasme, en kwam tot de volgende winnaars:

Peutersprong: Duuk van 2 jaar
Leeftijdsgenotensprong: Aiden en Raeven van 2 jaar
Groepssprong: Lisette, Lyda en Dinnie

Van harte gefeliciteerd! Nieuwsgierig naar de winnende filmpjes? Bekijk ze hier:

Elke winnaar krijgt een exclusieve excursie door een boswachter van Staatsbosbeheer. De redactie van Staatsbosbeheer neemt persoonlijk contact op met de winnaars.

Naar buiten

Met het NK Plassen Stampen nodigt Staatsbosbeheer kinderen én volwassenen uit om ook bij mindere weersomstandigheden naar buiten te gaan. Onze boswachters zien bezoekers graag avonturen beleven, spelen en genieten in de natuur. Dat legt de basis voor het leren en ontwikkelen van een gezonde, actieve levensstijl. Klik hier voor meer inspiratie om naar buiten te gaan.
Meer over dit onderwerp