Natuurgebied

Haagse Bos

Heerlijk stadsbos om te wandelen, te luieren of hutten te bouwen in het speelbos. Een groene oase in een hectische stad.

Bezoekersinformatie

Geopend

Het Haagse Bos is het hele jaar toegankelijk.

Evenementenlocaties: Malieveld en Walther Boerweide

Wil je een grootschalig evenement of een demonstratie organiseren op het Malieveld? Kijk voor de voorwaarden en meer informatie bij Malieveld
De Walther Boerweide is voor geschikt voor kleinschalige evenementen. 

Fysieke beperking

De fietsroutes en voetpaden zijn goed begaanbaar voor mensen met een fysieke beperking.

Honden

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. In een aantal losloopgebieden mogen ze los. Let op de borden of lees de folder Honden in het Haagse Bos (PDF).

Fietsen

Fietsen zijn te huur op NS-Station Den Haag Centraal.

Skaten

Skateboarden, skeeleren en rolschaatsen zonder verkeer om je heen. Dat kan op de skeelerbaan bij het Malieveld. De speciale hobbels en obstakels maken de baan extra uitdagend voor de ervaren skater en BMX-fietser. Als je net begint, is het een perfecte plek om te leren skeeleren. Locatie: achter Paviljoen Malieveld, Koekamplaan 6, 2594 AA Den Haag.

Parkeren

Bij het Haagse Bos kun je parkeren bij parkeergarage Nieuw Babylon. Dit ligt vlak naast het station. Eventueel zijn er ook parkeeropties bij het Malieveld of langs de Bezuidenhoutseweg.

Activiteit of evenement melden

Wil je een activiteit of evenement organiseren in dit gebied? Meld je dan minimaal 4 weken van tevoren bij de boswachter. Voor meer informatie: aanmelden van evenementen en activiteiten.