Zuid-Kennemerland

Buitenplaatsen als Elswout en Middenduin brengen je terug naar de tijd van rijke kooplieden met fraaie buitenverblijven en exotische landschapstuinen.

Activiteiten

Zuid-Kennemerland biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Bijen en hommels van Elswout

Speur mee naar de bijen en hommels op Buitenplaats Elswout. Onder de eeuwenoude lindebomen liggen 's zomers vele dode hommels. De bijenonderzoeker van Naturalis neemt je mee in haar onderzoek naar het waarom, waarbij je zelf ook kunt helpen.

Hommel op bloeiende watermunt

Ontdek landgoed Elswout

€ 7.50 € 7.50

Ontdek de mooiste en best bewaarde buitenplaats van Nederland: landgoed Elswout. De gids neemt je mee door de rijke geschiedenis van dit bijna 400 jaar oude landgoed, met verschillende landschapsstijlen uit de 17e, 18e en 19e eeuw.

  • Excursies
landgoed Elswout

Dagje uit: met de boswachter naar Landgoed Duinlust

Ga mee op pad! Dit landgoed in Zuid-Kennemerland is voor zowel natuurliefhebbers als voor mensen met interesse in historie en architectuur de moeite waard.

landgoed Duinlust

Dagje uit: met de boswachter naar Landgoed Elswout

Ga mee op pad! Dit landgoed in Zuid-Kennemerland is voor zowel natuurliefhebbers als voor mensen met interesse in historie en architectuur de moeite waard.

  • Excursies
Elswout, Zuid-Kennemerland

Klassieke muziek op Elswout - Klaterklanken

Klassieke muziek van topmusici met landgoed Elswout als decor: dat kan tijdens de concertwandeling Klaterklanken. Een wandeling in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel erfgoed, met wandelingen voor jong en oud.

  • Evenementen
Buitenplaats Elswout

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten