Contact

Twente

Uitgestrekte hoogvenen, schilderachtige beekdalen. Tussen dit alles meandert vanuit Duitsland de rivier de Dinkel. Twente is grenzeloos. De natuur- en cultuurliefhebber kan er zijn hart ophalen.

Activiteiten

Twente biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Schemerwandeling Springendal

€ 5.00 € 0.00

Wandel mee met deze late avondwandeling en beleef de sprookjesachtige sfeer van de overgang van dag naar nacht in de natuur. Juist rond zonsondergang komt de natuur weer tot leven, de kans om wild te spotten nu extra groot. Een Buitengewone Belevenis...

  • Excursies
Mensen kijken naar zonsondergang

Bronnen en beken van het Springendal

€ 5.00 € 0.00

Wandel mee met deze avondwandeling en ontdek de bronnen en beken van het Springendal. De wandeling loopt langs deels buiten de paden en volgt de Springendalsebeek, de bronnen die de beek voeden en romantische bronvijvers en waterloopjes.

  • Excursies
  • Avond en nacht
springendal

Orchideeën van het Springendal

€ 5.00 € 0.00

Maak met de gids van Staatsbosbeheer een avondwandeling door het sprookjesachtig Springendal en geniet van de wilde planten die nu in bloei staan, zoals de orchideeën. Vergeet je fototoestel niet!

  • Excursies
Brede orchis close-up

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten