Schouwen-Duiveland

Een vriendelijk polderlandschap met lange dijken langs water en moerassen, brede duinen, strand, bos aan zee en mooie dorpen.

Activiteiten

Schouwen-Duiveland biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Pietenpad boswachterij Westerschouwen

€ 5.00

Kom met je kinderen op sinterklaasdag naar het Pietenpad op Schouwen-Duiveland. Speciaal voor deze dag stuurt Sinterklaas een paar van zijn Pieten naar Westerschouwen om met de kinderen mee te lopen en allerlei opdrachten uit te voeren. Voor kinderen van 2 t/m 7 jaar.

Lees meer
  • Voor kinderen
Paaltje van het Pietenpad in het bos van Westerschouwen

Struinen door de Meeuwenduinen

€ 5.00 € 2.50

Wandel mee met de gids en ontdek dit dynamische duingebied waar de natuur vrij spel heeft. Een tocht over duintoppen, door duinvalleien, bemoste hellingen en langs magnifieke zandverstuivingen.

Lees meer
  • Excursies
2 mensen maken een wandeling door de duinen

Ga op Natuurexpeditie in Westerschouwen

Ga met de klas op Natuurexpeditie. Ontdek klimmend, rennend en sjouwend de natuur in Boswachterij Westerschouwen. Leuk voor groep 7 en 8!

  • Voor scholen
  • Voor kinderen
Een boswachter legt iets uit aan een groep kinderen in het bos

Kabouterpad boswachterij Westerschouwen

€ 0 € 5.00

Wandel samen met je kinderen het Kabouterpad op Schouwen-Duiveland. Met puntmuts op en rugzak met lekkers mee, gaan jullie op ontdekkingstocht. De kleurrijke kralenketting en routepaaltjes wijzen je de weg. Leuk voor kinderen van 2 t/m 7 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Jongen met kaboutermuts wijst op kabouterpaaltje

Kinderfeestje op Westerschouwen

€ 65,00

Wil je een origineel feestje? Ga jutten op het strand, klauteren op een hoge duin of struinen door de boswachterij. Vier je kinderfeestje bij Staatsbosbeheer.

  • Voor kinderen
Drie kinderen balanceren op een omgevallen boom in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten