Kuinderbos

Het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee. Een rijk en afwisselend bos van formaat.

Activiteiten

Het Kuinderbos biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kerstboom zagen in het Kuinderbos

Haal de kerstsfeer in huis met een verse, geurende boom uit het Kuinderbos. Natuurlijk een boom naar je eigen wens, en zelf gezaagd of gespit.

Meer informatie
kinderen bij kerstboom in bos

Cursus motorzagen Kuinderbos

Minimaal een keer per jaar wordt, bij voldoende belangstelling, door een volledig gecertificeerde instructeur een cursus motorzagen georganiseerd in het Kuinderbos.

Meer informatie
man aan het werk met motorzaag

Kabouterpad Kuinderbos

Het hele jaar door een sprookjesachtige wandeling voor kleine kabouterkenners in spe. De gevulde knapzak ligt klaar, met na afloop broodjes bakken boven het vuur. Leeftijd: 3 t/m 6 jaar.

Meer informatie
Vijf kinderen zitten op een boomstam verkleed als kabouters

Kinderfeestjes Kuinderbos

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar kun je in het Kuinderbos, samen met de boswachter, een verrassend en educatief kinderfeestje organiseren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer informatie
Een meisje bekijkt welke waterdiertjes ze in haar schepnet heeft gevangen

Schoolreisje Kuinderbos

Groepen 5 t/m 8 van basisscholen die graag buiten zijn en houden van avontuur komen naar het Kuinderbos voor een schoolreis vol sport, spel, leren en bewegen.

Meer informatie
kinderen bouwen vlot

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten