IJsselvallei

Overstroomde uiterwaarden, IJslandse paarden en talloze vogels en planten. Hier heeft de natuur het voor het zeggen.

Activiteiten

De IJsselvallei biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Stiltewandeling Duursche Waarden

€ 5 2,50

Elk seizoen is er op zondagochtend een stiltewandeling langs de IJssel onder begeleiding van een gids. Ervaring met mediteren is niet nodig. Bekijk de data.

  • Excursies
duursche waarden

Paddenstoelen van landgoed Nijendal

€ 5 2,50

Voor nieuwsgierige kinderen én hun ouders. Kun je paddenstoelen eten of zijn ze giftig? Wat is een heksenkring, heeft dat iets met heksen te maken? Ga mee!

  • Voor kinderen
  • Monumenten
oesterzwam paddenstoel

Vogels kijken in de Duursche Waarden

€ 5 2,50

Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer een stevige woensdagmiddagwandeling door de Duursche Waarden en ontdek de vogels van de IJssel. Vanuit de vogelobservatiehut kan je ze onopvallend bekijken. Leuk voor jong en oud!

  • Excursies
  • Dieren
zilverreiger vlieg weg van een struik

Vogeltrek in de Duursche Waarden

€ 5 2,50

De IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer neemt je mee om de vogeltrek optimaal te beleven. De Duursche Waarden liggen op de IJsseltrekroute waardoor je veel bijzondere vogels kunt zien. Leuk voor jong en oud!

  • Excursies
  • Dieren
Visarend in zweefvlucht tegen blauwe hemel

Struinen door de Duursche Waarden

€ 5 2,50

Een ruige tocht door de Duursche Waarden langs de IJssel. Urenlang dwalen, en grote kans dat je de Schotse Hooglanders en Shetland pony’s tegenkomt! Meld je nu aan.

  • Excursies
IJsselvallei

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten