Hollands Duin

Beschutte bossen, rul duinzand, betonnen bunkers en bollenvelden. Het Hollands Duin is een gouden combinatie van bos en duin.

Activiteiten

Het Hollands Duin biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf een excursie plannen? Ontdek met jouw gezelschap bunkercomplex Rijksdorp (juni t/m september) of de vleermuisbunker (juni t/m augustus). Locatie: Wassenaar. Duur: maximaal 2 uur. Interesse in een van deze activiteiten? Vul het aanvraagformulier in, de boswachter neemt contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.

Kabouterweken Hollands Duin

5

Kom tijdens de Kabouterweken naar Hollands Duin en beleef leuke extra's op het Kabouterpad: zoek naar de in de bieb van Noordwijk verstopte kabouterfamilie en geniet van de pannenkoek met rood-met-witte-stippen in het restaurant. Meld je nu aan, en maak kans op en weekendje weg!

  • Voor kinderen
Een jongetje met kaboutermuts op zit op zijn hurken in het bos tussen de gevallen bladeren

Nacht van de Nacht in Noordwijk

€ 5.00 2.50

Tijdens de Nacht van de Nacht ontdekken kinderen de donkere duinen in het Hollands Duin. Samen met de boswachter gaan ze op pad. Ook volwassenen mogen mee!

Lees meer
  • Voor kinderen
  • Excursies
De volle maan schijnt door de takken van een boom in het donker

Natuurwerkdag Hollands Duin

Help de wilde bijen van het Hollands Duin de winter door en timmer tijdens de Natuurwerkdag een kamertje in elkaar voor het grote bijenhotel! Die komt in het natuurgebied te staan. De boswachter helpt je een handje.

  • Evenementen
Close-up insectenhotel met bij

Dagje uit: klootschieten in het Hollands Duin

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Kom dan klootschieten in het Hollands Duin. Kijk hier voor meer informatie.

Hollands Duin

Duinkabouterpad Hollands Duin

5.00

Kom kabouters zoeken! Loop het Duinkabouterpad in Hollands Duin en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Een klein meisje verkleed als kabouter hurkt neer op het zand in het bos

Op zoek naar De Grote Vijf in Hollands Duin - ree

Scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In Hollands Duin speur je naar reeën. Stap in een Landrover en de boswachter vertelt je alles over dit dier.

  • Excursies
  • Dieren
ree staat op een heuvel in het licht van de zonsondergang

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten