Contact

Hollands Duin

Beschutte bossen, rul duinzand, betonnen bunkers en bollenvelden. Het Hollands Duin is een gouden combinatie van bos en duin.

Activiteiten

Het Hollands Duin biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf een excursie plannen? Ontdek met jouw gezelschap bunkercomplex Rijksdorp (juni t/m september) of de vleermuisbunker (juni t/m augustus). Locatie: Wassenaar. Duur: maximaal 2 uur. Interesse in een van deze activiteiten? Vul het aanvraagformulier in, de boswachter neemt contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.

Toon op kaart

Wild spotten Hollands Duin

€ 10.00

Laat je kinderen een ochtend meewandelen met de boswachter van het Hollands Duin. Daar dompelen ze onder in de wereld van de wilde dieren, met sporen en eetbare planten zoeken, een nest of schuilplaats maken, geursporen volgen en geluiden volgen. Een Buitengewone Belevenis voor kinderen!

  • Voor kinderen
boswachter laat een kikker zien aan een groep kinderen

Dauwtrappen in het Hollands Duin

€ 12.50

Na een ontbijt met broodjes, koffie en thee in het duin maak je samen met de boswachter een wandeling door een afwisselend landschap van kale duinen en meertjes, op zoek naar de vogels en hun zang... Een Buitengewone Belevenis.

  • Dieren
  • Excursies
Hollands Duin

De Grote Vijf Hollands Duin - ree

€ 37.50 € 30.00

Scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In Hollands Duin speur je naar reeën. Stap in een Landrover en de boswachter vertelt je alles over dit dier.

  • Excursies
  • Dieren
ree staat op een heuvel in het licht van de zonsondergang

De Vleermuisbunker bij Wassenaar

€ 7.50 € 3.50

Een tocht door de donkere, koele gangen van de Vleermuisbunker. Een mooi voorbeeld hoe de cultuurhistorie van de Atlantikwall en natuurbescherming samen gaan: vele vleermuizen vinden hier namelijk een plek om de winter door te komen.

  • Excursies
  • Monumenten
bezoekers lopen een bunker binnen

Dagje uit: klootschieten in het Hollands Duin

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Kom dan klootschieten in het Hollands Duin. Kijk hier voor meer informatie.

  • Voor bedrijven
Hollands Duin

Duinkabouterpad Hollands Duin

€ 5.00

Kom kabouters zoeken! Loop het Duinkabouterpad in Hollands Duin en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Een klein meisje verkleed als kabouter hurkt neer op het zand in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten