Westerkwartier

Weide, akkers, moeras en heide. En een bodem die verandert van zeeklei naar veen naar zand. Het Westerkwartier heeft alles!

Activiteiten

Westerkwartier biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Pop-up diner in het Westerkwartier

Bezoek het Westerkwartier en laat je verrassen door een avontuurlijk diner in de buitenlucht. Schuif aan tafel en geniet van het 5-gangen diner van Long Snout Pork.

Mensen zitten aan lange eettafel midden in het bos

Walking dinner in het Westerkwartier

€ 19,95 € 19,95

Ga mee met de Suhuster Kuier en kom ite en geniete in het Westerkwartier. Tijdens deze walking dinner wandel je 10 kilometer en krijg je bij 4 boerderijen een culinaire verrassing te eten.

  • Evenementen
Uitzicht over water en groen gras met opkomende zon op achtergrond

Blotevoetenpad Opende Westerkwartier

In het Westerkwartier ligt een bijzonder pad: het Blotevoetenpad. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit, en lopen maar!

  • Voor kinderen
blotenvoetenpad Opende Westerkwartier

Fierljeppen in het Westerkwartier

De oudste extreme sport van Nederland. Fierljeppen. Gewapend met een polsstok leg je een uitdagende route af door het Zuidelijk Westerkwartier.

  • Voor kinderen
fierljeppen in het Westerkwartier

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten