Twente

Zoek je de sfeer van het boerenland van vroeger? In Twente vind je het nog. Net als Nederlandse mooiste hoogvenen en beekdalen.

Activiteiten

Twente biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Schemerwandeling over het Springendal

€ 5 € 0

Beleef het Springendal in de schemer. Ga mee op pad met de gids van Staatsbosbeheer. Open al je zintuigen en ontdek welke nachtdieren er in de schemering tevoorschijn komen.

  • Excursies
Mensen kijken naar zonsondergang

Avondwandeling over het Springendal

€ 5

Ontdek het sprookjesachtig Springendal in de avond: wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer buiten de gebaande paden. Met elke keer een ander thema.

  • Excursies
  • Avond en nacht
springendal

Nachtdieren van het Springendal

€ 5 € 0

Heb je zin in een spannende avondwandeling? Kom dan naar het Springendal en ga mee op pad met de gids van Staatsbosbeheer. Open al je zintuigen, kijk naar de sterren en ontdek welke nachtdieren er in de schemering tevoorschijn komen.

  • Excursies
Een zaklamp schijnt in het donker op een egel

Trailrun-event Springendal

Verleg je sportieve grenzen tijdens deze trailrun-event in het Springendal bij Ootmarsum. Je kunt kiezen uit trails van 15, 25 en 35 km. Meld je aan en doe mee!

  • Evenementen
Trailrunning op de Veluwe door gebied van Staatsbosbeheer

Herfstwandeling over het Springendal

€ 5 € 0

Heb je zin in een frisse herfstwandeling? Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer door het Springendal en ontdek de herfstschatten van Twente.

  • Excursies
gele bladeren in de herfst

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten