Texel

Fiets of wandel van polder naar duin, van heide naar bos of door de meer dan 300 hectare natte duinvalleien.

Activiteiten

Het Waddeneiland Texel biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Struinen door de zoute kreken van De Slufter

€ 12,95 € 7,95

Ga mee met de boswachter door de zoute kreken. De Slufter is een uniek kweldergebied met zoutminnende vegetatie. Beleef Texel buiten de gebaande paden!

  • Excursies
slufter texel

Avondwandeling door De Slufter

€ 14,95 € 9,95

Kom schemeren in De Slufter en ontdek of de natuur ’s avonds tot rust of juist tot leven komt. Beleef de overgang van dag naar nacht in dit vogelbroedgebied waar je alleen kunt komen met de boswachter van Staatsbosbeheer.

  • Avond en nacht
  • Excursies
Een groep staat aan de rand van het meer te kijken naar de natuur bij zonsondergang

Geheimen van de nacht op Texel

€ 14,95 € 9,95

Ga deze zomer mee op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en beleef het nachtleven van Texel op een andere manier. Kijk hier voor meer informatie.

  • Excursies
  • Avond en nacht
Sterrenlucht boven open veld met paar bomen

Struinen door de zoute kreken van De Slufter - Engelstalig

€ 12,95 € 7,95

Ga mee met de boswachter en beleef Texel buiten de gebaande paden. Deze excursie is speciaal voor gasten die geen Nederlands spreken. De voertaal is Engels!

  • Excursies
slufter texel

Struinen langs Mokbaai en De Geul

€ 12,95 € 7,95

Ga mee met de boswachter. Vooral tijdens hoogwater zijn er veel voedsel zoekende of rustende vogels te zien. Beleef Texel buiten de gebaande paden!

  • Excursies
paarse heide op Texel

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten