Kop van Drenthe

Prehistorische urnenvelden, grafheuvels en 21e-eeuwse natuurontwikkeling. In de Kop van Drenthe liggen ze vlak bij elkaar.

Activiteiten

De Kop van Drenthe biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Vrijetijdsfair op de Norgerberg

€ 1

Bezoek de Vrijetijdsfair op camping de Norgerberg en ontdek van alles over de Kop van Drenthe. De gidsen van Staatsbosbeheer kunnen je over de natuurgebieden vertellen en er zijn allerlei activiteiten te doen. Timmer een nestkastje, raad wat er in de voelboom zit of bezoek het cultuurplein. Leuk voor het hele gezin.

  • Evenementen
grasland in Kop van Drenthe

NatuurWijs: met je klas door de Kop van Drenthe

Doe mee met NatuurWijs Kop van Drenthe, een natuureducatief programma voor kinderen van de basisschool. Samen met je klas tot over je oren het groen in!

  • Voor scholen
Een jongetje wijst iets aan twee andere kinderen aan in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten