Hollands Duin

Beschutte bossen, rul duinzand, betonnen bunkers en bollenvelden. Het Hollands Duin is een gouden combinatie van bos en duin.

Activiteiten

Het Hollands Duin biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf een excursie plannen? Ontdek met jouw gezelschap bunkercomplex Rijksdorp (juni t/m september) of de vleermuisbunker (juni t/m augustus). Locatie: Wassenaar. Duur: maximaal 2 uur. Interesse in een van deze activiteiten? Vul het aanvraagformulier in, de boswachter neemt contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.

Struinen door de duinen van De Blink

€ 5.00 € 2.50

Struin mee met de boswachter van Staatsbosbeheer door de duinen van De Blink in het Hollands Duin. Je vergeet even dat de bebouwde kom in de buurt ligt!

  • Excursies
Hollands Duin

Ontdek de vleermuisbunker van Wassenaar

€ 7.50 € 3.50

Durf jij ondergronds te gaan in vleermuisbunker Wassenaar? Ontdek de donkere kamers en koude gangen van de bunker en leer alles over de vleermuis!

  • Excursies
bezoekers lopen een bunker binnen

Op zoek naar De Grote Vijf in Hollands Duin - ree

€ 37.50 € 30.00

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In Hollands Duin speur je naar reeën. Samen met de boswachter stap je in een Landrover en onderweg verteld hij je alles over dit dier.

  • Excursies
  • Dieren
ree staat op een heuvel in het licht van de zonsondergang

Nacht van de Vleermuis in Lentevreugd

€ 5.00 € 2.50

Kom naar de Nacht van de Vleermuis in het Hollands Duin en ga mee op zoek naar vleermuizen. Kijk hier voor meer informatie.

  • Dieren
  • Excursies
vleermuis vliegt door een blauwe lucht

Speuren naar vlinders op Lentevreugd

€ 5.00 € 2.50

Ontdek deze zomer vlinders van Lentevreugd in Hollands Duin. Van kleurrijke dagvlinders tot de grote variatie aan nachtvlinders. Meld je aan!

  • Dieren
  • Excursies
Oranjetipje

Dagje uit: klootschieten in het Hollands Duin

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Kom dan klootschieten in het Hollands Duin. Kijk hier voor meer informatie.

Hollands Duin

Duinkabouterpad Hollands Duin

€ 5.00

Kom kabouters zoeken! Loop het Duinkabouterpad in Hollands Duin en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

  • Voor kinderen
  • Voor scholen
Een klein meisje verkleed als kabouter hurkt neer op het zand in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten