Contact

Gelderse Poort

Een ruig gebied, vol wilde paarden en runderen, bevers en duizenden ganzen. En de rivier, die hier gewoon mag overstromen.

Activiteiten

De Gelderse Poort biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Groepsexcursie

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Activiteit of evenement melden

Wil je zelf een activiteit of evenement organiseren in onze natuurgebieden in Gelderse Poort? Meld je dan bij voorkeur minimaal 4 weken van tevoren via dit formulier.

Toon op kaart

Bloemen van de Millingerwaard

€ 12.50

Geniet van bijzondere bloemen tijdens deze wandeling door de ruige uiterwaardenatuur van de Millingerwaard. De boswachter neemt je mee door een ware bloemenzee die hier de zomer lang duurt... Een Buitengewone Belevenis!

  • Excursies
bloemen aan de waterkant in Maasvallei

Bloemen van de Tolkamerdijk

€ 10.00

De boswachter neemt je mee door de bloeiende graslanden van het Tolkamerdijkse bij de Bijland. Dit kleine natuurreservaat staat tjokvol bijzondere planten waarvan er nu vele in bloei staan. Geniet van de bloemenzee, een Buitengewone Belevenis!

  • Excursies
Runderen in de Bijland

De Grote Vijf Millingerwaard - bever

€ 35.00 € 30.00

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In de Millingerwaard speur je naar bevers.

  • Dieren
  • Excursies
Bever

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten