Nieuws

Groene Oren: Eva de wolf

  • 23 mei 2023
  • Flora en fauna
  • Leestijd 39 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van wolf Eva: “Mijn schoonmoeder woont bij mij, ik kots met alle liefde mijn eten voor haar uit.”

De wolf is terug in Nederland. En dat gaat niet zonder slag of stoot.
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen
Meer over dit onderwerp