Nieuws

Staatsbosbeheer op Generation Discover festival in Ahoy

  • 02 oktober 2019

Staatsbosbeheer is als partner van Shell aanwezig op het Generation Discover festival in Ahoy. Dit festival is voor jongeren van 8 tot 14 jaar en staat in het teken van wetenschap, technologie en de duurzamere toekomst van onze samenleving. Het festival vindt plaats van woensdag 2 oktober tot en met zondag 6 oktober in Ahoy Rotterdam. 

Staatsbosbeheer gaat tijdens het festival interactief met de jongeren in gesprek over klimaat, natuur en de rol die bomen kunnen spelen in het opvangen en vasthouden van CO2. Staatsbosbeheer en Shell werken sinds dit jaar samen om 5 miljoen bomen te planten in Nederland. De bomen worden geplant op lege plekken in het bos die ontstaan door essentaksterfte. 

Lees meer over Generation Discover, of lees meer over de samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Shell.

 
Meer over dit onderwerp