Uit in de natuur

Buitencentrum Schoorlse Duinen

Startpunt voor je dagje uit in de Schoorlse Duinen is Buitencentrum Schoorlse Duinen. Je vindt er tentoonstellingen, het is het startpunt voor activiteiten en wandelroutes en je kunt er vergaderen.

Welkom in Buitencentrum Schoorlse Duinen

Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de rand van  Nederlands hoogste duinengebied. Hier starten verschillende wandel- en fietsroutes en kun je terecht voor informatie over het natuurgebied Schoorlse Duinen. 

Neem alvast een kijkje in het buitencentrum met Google streetview.

 

Winkel en horeca

In de winkel van het buitencentrum vind je producten om de natuur mee in te gaan, zoals verrekijkers en wandelkaarten. Maar ook verrassende souvenirs en cadeaus als natuurboeken en unieke streekproducten.
 
In het buitencentrum vind je Brasserie IJgenweis. Met uitzicht op de duinen en heerlijke gerechten met biologische streekproducten.

Over de Schoorlse Duinen

Niet bang voor een beetje klimmen en dalen? Beklim dan de Schoorlse Duinen, Nederlands hoogste duingebied in de kop van Noord-Holland én volop ruimte om uit te waaien. Een eeuw geleden was het hier één grote zandbak, nu broeden er tientallen vogelsoorten, groeien er de mooiste paddenstoelen en speelt het zonlicht met duizenden boomblaadjes.
Lees verder