Vlieland

De natuur van Vlieland biedt ruimte aan honderden vogels die op dit eiland leven, broeden of onderweg naar het noorden zijn.

Activiteiten

Vlieland biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Festival Into The Great Wide Open op Vlieland

€ vanaf € 137 € vanaf € 22

Het laatste weekend van augustus vindt het muziekfestival Into The Great Wide Open plaats op Vlieland. Muziek, kunst en film midden in de natuur.

  • Evenementen
lichtjes in de duinen op ITGWO

Dagje uit: varen of het wad op bij Vlieland

Maak samen met collega’s, familie of vrienden een boottocht over de wadden en vaar door het groen van Vlieland. Kijk hier voor meer informatie.

duin met donkere lucht op Vlieland

Dagje uit: wandelen op Vlieland

Wil je met familie of collega’s de natuur van Vlieland ontdekken? Ga dan op pad met een gids en verken het hele eiland. Kijk hier voor meer informatie.

uitzicht vanuit vogelkijkhut

Ontdek Vlieland: op de koffie bij de boswachter

€ 10 € 10

Van Wad tot Noordzee: steek na een kop koffie samen met de boswachter dwars over Vlieland en ontdek de natuur en cultuur van dit Waddeneiland.

  • Excursies
duin met donkere lucht op Vlieland

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten