Contact

Midden-Delfland

Groene buffer tussen de steden met oude polderlandschappen, nieuwe natuur en volop recreatiemogelijkheden.

Toegankelijkheid

Ligging

Tussen Delft, Schiedam, Vlaardingen en de kassen van het Westland.

Deelgebieden

In Midden-Delfland beheert Staatsbosbeheer de volgende gebieden in opdracht van het Coöperatief Beheer Groengebieden Midden-Delfland: Abtwoudse Bos, Ackerdijkse Bos, Booner Lucht, Broekpolder, Foppenplas, Holierhoek, Kerkpolder, Kraaiennest, Krabbeplas, Maaslandse Bos, Oeverbos, Oost-Abtspolder, Poldervaart, Rietputten, Volksbos, Woudhoek, Woudse Bos, Zuidbuurt.

Wandelen

In Midden-Delfland hebben we een aantal wandelroutes uitgestippeld. Met de routeplanner stel je zelf je eigen wandelroute samen langs knooppunten.

Fietsen

Met het fietsknooppuntennetwerk stel je eenvoudig zelf je fietsroute samen om recreatiegebied Midden-Delfland te verkennen. Of kies een van de uitgestippelde fietsroutes.

Zwemmen

Officiële zwemlocaties hebben een blauw bord met gele onderrand. Tussen 1 mei en 1 september controleert de Omgevingsdienst Midden-Holland de zwemwaterkwaliteit. Kijk voor actuele informatie op zwemwater.nl.

Varen

Met de vaarroutekaart Midden-Delfland stippel je je eigen vaarroute uit.

Paardrijden en mennen

Bekijk het overzicht van ruiter- en menroutes op de ruiterroutekaart. De ruiterkaart is ook gratis verkrijgbaar bij maneges in Midden-Delfland, het Staatsbosbeheer-kantoor in Vlaardingen, VVV's en gemeentehuizen in Midden-Delfland.

Contact

Staatsbosbeheer
Van Boendaleweg 100 
3132 KC Vlaardingen
T 010-4600591.