Contact

Groene Hart – Reeuwijkse Plassen

Een uitbundige vogelwereld in een oer-Hollands veenlandschap. Met polders en houtkaden, molens, dijken en boerenweggetjes.

Activiteiten

De Reeuwijkse Plassen bieden verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Dauwtrappen Reeuwijkse Plassen

€ 10 € 5

Kom op Hemelvaartsdag met het hele gezin dauwtrappen bij de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart. Je kunt kiezen uit afstanden van 7, 13 of 18 kilometer. Na afloop staat een ontbijt met koffie en thee voor je klaar en mag je op bezoek bij de boer.

dauwtrappen

Ontdek de Put van Kruijt

€ 10.00 € 5.00

Ontdek het geheim van de Put van Kruijt tijdens deze wandeling met vaartocht in Polder Oukoop van de Reeuwijkse Plassen. De heer Kruijt neemt je mee door dit oude veenlandschap met zijn rijke historie.

  • Excursies
Een groep mensen maakt een boottocht met een boswachter over een ringvaart

Vogels van de Reeuwijkse Plassen

€ 10.00 € 5.00

Ontdek de vele overwinterende vogels van de Reeuwijkse Plassen. De gids neemt je mee tijdens een wandeling door het gebied. Spot de smient en andere wintergasten. Misschien spot je zelfs de ijsvogel!

  • Excursies
Twee smienten aan besneeuwde waterkant

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten