Grevelingen

Zilte lucht, zandplaten, land- en kustvogels en shetlandpony’s. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen.

Activiteiten

De Grevelingen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Op zoek naar De Grote Vijf in de Grevelingen - zeehond en ree

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In de Grevelingen speur je naar zeehonden en reeën. Meld je aan.

€ 45.00 € 37.50
zeehonden rusten op golfbreker

Informatiecentrum Grevelingen in wintersfeer

Van 21 dec t/m 5 feb is in informatiecentrum Grevelingen een indoorschaatsbaan te vinden, speciaal voor kinderen. Wie trek krijgt kan terecht in ons Lunchcafé Embrasse.

schaatsbaan in Informatiecentrum Grevelingen

Vergaderen in Informatiecentrum Grevelingen

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan in Informatiecentrum Grevelingen. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

informatiecentrum grevelingen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten