Contact

Drentsche Aa

Een romantisch kronkelende beek in een eeuwenoud landschap van heide, kleurrijke hooilanden en esdorpen.

Activiteiten

De Drentsche Aa biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Groeps- en bedrijfsuitjes in de Drentsche Aa

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie op maat plannen in de Drentsche Aa? Neem contact op met boswachter Kees van Son via het aanvraagformulier. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart

Vaderdag in de Drentsche Aa

Met je pa naar de Drentsche Aa: vier samen Vaderdag in Nationaal Park Drentsche Aa. Gewapend met een waadpak en schepnet ga je op zoek naar vissen en andere waterdieren die in de beek leven.

  • Voor kinderen
Vissen in de beek

Zintuigentocht Evertsbos

Speciaal voor visueel gehandicapten: wandel mee met de zintuigentocht door het Evertsbos naar het Pinetum Ter Borgh. Nu het bijna zomer is barst de natuur van geuren en geluiden.

  • Excursies
monument onderduikershol drentsche aa wandeling evertsbos

Fietsen langs de Drentsche Aa

Stap op de fiets en rijd mee door Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Een tocht langs de van nature hoge punten langs de Drentsche Aa van waar je een extra weids uitzicht hebt op het beekdalenlandschap. Vrijwillige bijdrage, neem je eigen fiets en lunch mee.

  • Excursies
Belvedere in natuurgebied De Drentsche Aa

Woordvoerders van de Natuur - Drentsche Aa

Op zoek naar een actief en leerzaam schoolreisje in de natuur? Kom met je klas naar de Drentsche Aa eer voor het programma Woordvoerders van de Natuur. Leuk voor groep 7 en 8.

  • Voor scholen
  • Voor kinderen
kinderen voeren opdrachten uit in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten