Biesbosch

Een doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water. De Biesbosch beleef je het beste vanaf het water.

Activiteiten

De Biesbosch biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Op zoek naar De Grote Vijf in de Brabantse Biesbosch - bever

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In de Biesbosch speur je naar bevers. Meld je nu aan!

Meer informatie
Bever

Visarend-Event in de Biesbosch

September is de maand om visarenden te spotten. Kom naar het Visarend-Event in de Brabantse Biesbosch en ontdek de wereld van deze prachtige roofvogel vanuit de elektrische trein of fluisterboot.

Meer informatie
visarend

Biesboschcentrum Drimmelen schoolexcursies

Ben je op zoek naar een actief en leerzaam schoolreisje in de natuur? Kom met je klas naar Biesboschcentrum Drimmelen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie
Wandelen in de Biesbosch

Dagje uit: struinen door de Brabantse Biesbosch

Staatsbosbeheer geeft jou de kans om een hele dag in het nationaal park te verblijven en zo het hart van de Brabantse Biesbosch - zelf - te ontdekken.

Meer informatie
uitzicht Zuiderklip in de Biesbosch

Dierenvriendjespad Brabantse Biesbosch

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Brabantse Biesbosch en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7.

Meer informatie
kinderen spelen in de brabantse biesbosch

Dierenvriendjespad Hollandse Biesbosch

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Hollandse Biesbosch en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7.

Meer informatie
kinderen krijgen uitleg over de brabantse biesbosch

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten