Contact

Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Ontdek- en speurtochten in De Groote Peel

Speur door de natuur met de doe- en ontdekroutes bij Buitencentrum De Pelen. Voor alle leeftijden een leuke buitenbeleving!

Boswachteracademie bij Buitencentrum De Pelen

Doe mee aan de Boswachter Academie en ontdek of jij uit het goede boswachtershout gesneden bent! Met het boswachtershandboek en de boswachtersjas vol met gadgets maak je een stevige wandeling door de natuur. Onderweg doe je 6 opdrachten. Alles gedaan? Bij terugkomst ligt het diploma van de Boswachter Academie voor je klaar.

Leeftijd: 6 t/m 10 jaar. Prijs: € 5 per kind. Duur: 2 uur. Per groepje: rugzak met o.a. verrekijker, kompas en het handboek met opdrachten. Per kind: jasje en logboek. Uitleen tot 16.00 uur.

Kabouterpad bij Buitencentrum De Pelen

Wist je dat er kabouters wonen in De Groote Peel? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje.. lees gauw verder waar de route begint!

Leeftijd: 3 t/m 6 jaar. Meer informatie Kabouterpad De Pelen

Billy Bel Doekoffer

Beleef de natuur met de Billy Bel Doekoffer! Waterdieren vangen met een schepnet, op zoek naar vogels met de verrekijker en nog veel meer. Alles wat je onderweg nodig hebt vind je in de Billy Bel Doekoffer. Ben je klaar? Bij het buitencentrum ligt een dierenpin voor je klaar. En de zoekkaart met waterdieren mag mee naar huis.

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar. Prijs: € 5 per kind, plus € 10 borg per koffer. Maximaal 4 kinderen per koffer. Duur: 2 uur. Prijs is inclusief drinken met wat lekkers. Te huur van maart t/m oktober. Uitleen tot 16.00 uur.

Gebied:
De Pelen
Contact:

Aanmelden bij Buitencentrum De Pelen via 0495-641497

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
6035 RB Ospel
Hoe kom ik er?

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten