Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Staatsbosbeheer op Generation Discover festival in Ahoy


Staatsbosbeheer is als partner van Shell aanwezig op het Generation Discover festival in Ahoy. Dit festival is voor jongeren van 8 tot 14 jaar en staat in het teken van wetenschap, technologie en de duurzamere toekomst van onze samenleving. Het festival vindt plaats van woensdag 2 oktober tot en met zondag 6 oktober in Ahoy Rotterdam. 

Staatsbosbeheer gaat tijdens het festival interactief met de jongeren in gesprek over klimaat, natuur en de rol die bomen kunnen spelen in het opvangen en vasthouden van CO2. Staatsbosbeheer en Shell werken sinds dit jaar samen om 5 miljoen bomen te planten in Nederland. De bomen worden geplant op lege plekken in het bos die ontstaan door essentaksterfte. 

Lees meer over Generation Discover, of lees meer over de samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Shell.