Zeeuws-Vlaanderen

De Westerschelde maakte Zeeuws-Vlaanderen. Nog steeds is dit een gebied met veel water. En het wemelt er van de watervogels.

Activiteiten

Zeeuws-Vlaanderen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je een evenement of activiteit organiseren in een natuurgebied van Staatsbosbeheer in Zeeuws-Vlaanderen? Meld je dan liefst minimaal 8 weken van te voren aan bij de boswachter via dit formulier.

Nacht van de Nacht Braakman-Noord

€ 10.00 5.00

Speur mee naar nachtdieren in Braakman-Noord in Zeeuws-Vlaanderen, en zie welke bewoners er in het donker tevoorschijn komen. Leuk voor het hele gezin.

Lees meer
  • Excursies
  • Avond en nacht
Een roofvogel vliegt in het licht van de zonsondergang

Knutselen in Braakman-Noord

2.50

Bezoek samen met je kinderen de Braakmanboerderij in Zeeuws-Vlaanderen voor een middagje knutselen. Door het jaar heen zijn er verschillende thema's. De gids van Staatsbosbeheer is aanwezig om je te helpen.

Lees meer
  • Voor kinderen
Plateau geknutselde paddenstoelen

Ontdek de Margarethapolder

€ 5.00 2.50

Ontdek de Margarethapolder met de gids van Staatsbosbeheer. Een buitenkansje, want dit gebied vol vogels is niet vrij toegankelijk.

Lees meer
  • Excursies
Tureluur op muurtje tegen gele weidevlakte

Dierenvriendjespad van Braakman-Noord

2.50

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Braakman en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.

  • Voor kinderen
speelbos Braakman

Kabouterpad Braakman-Noord

5

Ga met je kinderen op zoek naar kaboutersporen op het Kabouterpad in Braakman-Noord. Gewapend met puntmuts en een knapzak met lekkers gaan ze aan de slag met de kabouteropdrachten. Na afloop ligt er een verrassing klaar.

  • Voor kinderen
Een klein meisje verkleed als kabouter hurkt neer op het zand in het bos

Kinderfeestje in Braakman-Noord

Is er een jarig? Vier je kinderfeestje in Braakman-Noord. De kinderen mogen eerst zien, beleven en ontdekken in de Braakman boerderij en duiken daarna met de gids van Staatsbosbeheer de natuur in.

  • Voor kinderen
speelbos Braakman

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten