Tholen

Ooit een eiland, nu land van polders, slikken en schorren. De zoute zee bepaalt nog altijd het leven en de natuur op Tholen.

Activiteiten

Tholen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Dierenvriendjespad Tholen

€ 2.50 € 2.50

Kom met je kinderen naar Tholen en loop met een gids het Dierenvriendjespad. Samen leer je over het bos en de dieren die er leven. Leuk voor kinderen tot en met 10 jaar.

Lees meer
  • Voor kinderen
  • Excursies
Een close-up van de boekjes en de speelschijf van het Dierenvriendjespad

Laarzentocht op de Schorren van St. Annaland

€ 5.00 € 2.50

Ben jij niet bang voor natte voeten? Wandel dan mee met deze nattelaarzentocht door modderige kreken en over de schorren en slikken van Sint-Annaland. Meld je hier aan.

Lees meer
  • Excursies
Lamsoor in de Slufter op Texel

Fietsen op Tholen

€ 5.00 € 2.50

Ontdek het noordwestelijke deel van Tholen per fiets. Een gids neemt je mee naar de mooiste plekjes en vertelt je over de dieren en planten en geschiedenis van het gebied.

Lees meer
  • Excursies
Een echtpaar fietst over een dijk met klaprozen

Vleermuizen van Tholen

€ 5.00 € 2.50

Ga deze zomer mee met de boswachter en ontdek met een speciale vleermuis-detector de verschillende soorten vleermuizen van Tholen. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
  • Excursies
  • Dieren
twee vleermuizen hangen aan een balk

Struinen door de Scherpenissepolder

€ 5.00 € 2.50

Struin mee door de polders van Tholen. Rondom Nationaal Park Oosterschelde liggen zilte open natuurgebieden die een hoogwatervluchtplaats én gedekte tafel voor vogels zijn. De gids vertelt je wat je hoort en ziet.

Lees meer
  • Excursies
  • Dieren
Groep kluten rustend in laag water

Fotograferen op de Schorren van Sint-Annaland

€ 5.00 € 2.50

Ga mee met deze fotowandeltocht en maak je eigen unieke foto’s in de schorren en slikken van Sint-Annaland, een gebied waar je normaal gesproken niet mag komen.

Lees meer
  • Excursies
Man maakt een foto van de natuur

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten