Noord-Limburg

Een heuvelachtig landschap, met natte hellingbossen en heide. Noord-Limburg doet niet onder voor zijn zuidelijke broertje!

Activiteiten

Noord-Limburg biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek de historie van het Genneperhuis

€ 0.00

Ga op pad met boswachter Andy Liebrand tijdens zijn zoektocht naar de historie achter de bult van het Genneperhuis. Een wandel- en ontdekkingstocht in het kader van Cultureel Erfgoed. Mét kenners van de Gennepse archeologie.

Lees meer
  • Excursies
Groep mensen wandelt met boswachter door natuurgebied

Nachtzwaluwen van de Schaaks Heide

Stap met de boswachter van Staatsbosbeheer het nachtleven in, op de Schaaks Heide bij de Schadijkse Bossen. Samen betreed je de baltsrena van de mysterieuze nachtvogel, de nachtzwaluw.

Lees meer
  • Dieren
  • Excursies
Nachtzwaluw tegen tak gedrukt

NatuurWijs: met je klas op pad in Noord-Limburg

Doe mee met NatuurWijs Limburg, een natuureducatief programma voor kinderen van de basisschool. Samen met je klas tot over je oren het groen in!

  • Voor scholen
Een jong meisje telt de jaarringen op de boomstronk van een boom die onlangs is omgezaagd

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten