Kromme Rijn

Kastelen, buitenplaatsen, kersenboomgaarden en knotwilgen. Een historisch landschap aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Activiteiten

Het natuurgebied De Kromme Rijn biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek Fort bij Rijnauwen

€ 8,50 € 5

Duik mee terug in de tijd en ontdek het grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Fort bij Rijnauwen. De gids van Staatsbosbeheer vertelt je over de historie, maar ook over de natuur rondom het fort. Een wandeling van 2,5 uur.

  • Excursies
Fort bij Rijnauwen

Midzomer op Fort bij Rijnauwen

€ 10.00 € 5.00

Beleef midzomer tijdens een wandeling over het grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie: Fort bij Rijnauwen. In deze periode is het binnenplein een groot veldboeket aan bloeiende planten!

  • Excursies
  • Avond en nacht
Fort bij Rijnauwen

Ontdek Fort bij Rijnauwen - Familiewandeling

€ 6 € 3

Kom met je gezin naar het grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Fort bij Rijnauwen. Laat je meevoeren in de verhalen die de gids je onderweg vertelt over de historie en de natuur rondom het fort. Een wandeling van 1,5 uur.

  • Excursies
Wandelaars in landschap Fort bij Rijnauwen

Ontdek Fort bij Rijnauwen met Kapitein Dirk

€ 5 € 5

Kom met je kinderen naar Fort bij Rijnauwen. Daar neemt Kapitein Dirk je mee op ontdekkingstocht, inclusief een bezoekje aan de ondergrondse gangen... Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

  • Voor kinderen
kapitein Dirk bij fort rijnauwen

Historische wandeling Werk aan de Groeneweg

Ga naar het fort en ontdek alles over Werk aan de Groeneweg. In de historische loopgraven van werk aan de Groeneweg ga je terug in de tijd.

  • Excursies
Werk aan de Groeneweg in Kromme Rijn

Krachtpatsers in de natuur op Fort bij Vechten

Maak kennis met de krachtpatsers van Fort bij Vechten. Er start ook een wandelroute van 1,2 kilometer met leuke opdrachten voor kinderen.

  • Voor kinderen
Krachtpatsers op Fort bij Vechten

Spionnenroute Fort bij ’t Hemeltje

Altijd al in de voetsporen van een spion willen treden? Dat kan op Fort 't Hemeltje. Het fort is gelegen op een bijzonder forteiland bij Houten. Let op: in verband met werkzaamheden is deze route t/m 31 maart niet toegankelijk.

  • Excursies
Fort 't Hemeltje vanuit de lucht

Vergaderen in Fort bij Rijnauwen

Kom vergaderen op Fort bij Rijnauwen, vlakbij Utrecht. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

Fort bij Rijnauwen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten