Grevelingen

Zilte lucht, zandplaten en land- en kustvogels. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen.

Activiteiten

De Grevelingen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je een evenement organiseren in de Grevelingen? Meld je dan liefst minimaal 4 weken van te voren aan bij de boswachter via dit formulier.

Roze Zondag - Flamingo's in de Grevelingen

€ 0.00

Ontdek van alles over de flamingo op de Roze Zondag tijdens de Grevelingenweek. De boswachter vertelt het verhaal van deze roze gast en neemt je mee naar het uitzicht op de flamingo's in de Grevelingen.

Lees meer
Vier flamingo's staan in het water bij de Grevelingen

Roze zondag in het Grevelingen Cafe

Kom op 25 februari naar de Roze Zondag bij Informatiecentrum Grevelingen. Het Grevelingen Café staat helemaal in het teken van flamingo's. Eet een roze koek, doe mee met de roze lunch en stel al je vragen over deze bijzondere, roze vogel in de Grevelingen.

  • Evenementen
  • Dieren
Vier flamingo's staan in het water bij de Grevelingen

Op zoek naar De Grote Vijf in de Grevelingen - zeehond en ree

€ 45.00 37.50

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In de Grevelingen speur je naar zeehonden en reeën. Meld je aan.

Lees meer
  • Dieren
  • Excursies
zeehonden rusten op golfbreker

Eilandexpeditie Veermansplaat Grevelingen

€ 15.00

Ga samen met de gids van Staatsbosbeheer op eiland expeditie naar een onbewoond eiland! Ontdek tijdens deze avontuurlijke tocht alle dieren die hier wonen en leven.

Lees meer
  • Excursies
Flora op Veermansplaat-mensen op de achtergrond

Vergaderen in Informatiecentrum Grevelingen

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan in Informatiecentrum Grevelingen. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

informatiecentrum grevelingen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten