Grevelingen

Zilte lucht, zandplaten, land- en kustvogels en shetlandpony’s. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen.

Activiteiten

De Grevelingen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Roze zondag in het Grevelingen Café

Kom op 25 februari naar de Roze Zondag bij Informatiecentrum Grevelingen. Het Grevelingen Café staat helemaal in het teken van flamingo's. Eet een roze koek, doe mee met de roze lunch en stel al je vragen over deze bijzondere, roze vogel in de Grevelingen.

  • Evenementen
  • Dieren
Vier flamingo's staan in het water bij de Grevelingen

Op zoek naar De Grote Vijf in de Grevelingen - zeehond en ree

€ 45.00 € 37.50

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! In de Grevelingen speur je naar zeehonden en reeën. Meld je aan.

  • Dieren
  • Excursies
zeehonden rusten op golfbreker

Eilandexpeditie Stampersplaat Grevelingen

€ 15.00

Ga op expeditie met de boswachter en ontdek de sporen van een ree, het pad van de pony’s of de roep van de havik. Misschien heb je geluk en zie je zelfs zeehonden!

  • Excursies
kudde paarden op Tholen

Huifkartocht over de Slikken van Flakkee

€ 6.50 € 5.00

Spring op de huifkar en speur samen met de gids van Staatsbosbeheer naar de reeën, heckrunderen en Fjordenpaarden op de vlaktes van de Slikken van Flakkee. Camera mee, want de kans dat je ze spot is groot!

  • Excursies
fjordenpaarden in de Grevelingen

Eilandexpeditie Veermansplaat Grevelingen

€ 15.00

Ga samen met de gids van Staatsbosbeheer op eiland expeditie naar een onbewoond eiland! Ontdek tijdens deze avontuurlijke tocht alle dieren die hier wonen en leven.

  • Excursies
Flora op Veermansplaat-mensen op de achtergrond

Orchideeën van de Hompelvoet

€ 15.00

De Hompelvoet heeft een jonge maar rijke historie in de Grevelingen. Ga samen met de gids op zoek naar de zeer zeldzame herfstschroeforchis.

  • Excursies
orchidee

Vergaderen in Informatiecentrum Grevelingen

Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan in Informatiecentrum Grevelingen. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

informatiecentrum grevelingen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten