Drentsche Aa

Een romantisch kronkelende beek in een eeuwenoud landschap van heide, kleurrijke hooilanden en esdorpen.

Activiteiten

De Drentsche Aa biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Groeps- en bedrijfsuitjes in de Drentsche Aa

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie op maat plannen in de Drentsche Aa? Neem contact op met boswachter Kees van Son via het aanvraagformulier. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Historische wandeling Strubben Kniphorstbosch

Bewonder historische sporen tijdens een wandeling door de bossen van De Strubben-Kniphorstbosch bij Schipborg. Van hunebed tot grafheuvel, er is genoeg te zien. Wandel mee met de boswachter en ontdek de archeologische bijzonderheden.

  • Excursies
  • Monumenten
hunebed Tynaarlo

Trailrun-event Indian Summer Ultra Rolde

Verleg je sportieve grenzen tijdens deze trailrun-event in natuurgebied Drentsche Aa. Je kunt kiezen uit trails van 60,102 of 127 km. Meld je aan en doe mee!

  • Evenementen
Trailrunning op de Veluwe door gebied van Staatsbosbeheer

Trailrun-event Rolde - Indian Summer

Verleg je sportieve grenzen tijdens deze trailrun-event door Nationaal Park Drentsche Aa en het Balloƫrveld. Je kunt kiezen uit trails van 14 en 27 km. Meld je aan en doe mee!

  • Evenementen
hardlopen in het Purmerbos

Woordvoerders van de Natuur - Drentsche Aa

Je kruipt in de huid van onderzoeker, journalist of ondernemer en ontdekt de natuur van de Drentse Aa op een manier die bij jou past. Leuk voor groep 7/8!

  • Voor scholen
kinderen voeren opdrachten uit in het bos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten