Bommelerwaard

Bomen die met de voeten in het water staan, uiterwaarden vol watervogels en oude verdedigingswerken. De Bommelerwaard is gemaakt door Maas en Waal.

Activiteiten

De Bommelerwaard biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Wil je met collega's, familie of vrienden een excursie plannen? Geef je wensen door via het aanvraagformulier. De boswachter neemt dan contact met je op en kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Struinen door het Munnikenland

€ 5 € 3

Struin samen met de gids van Staatsbosbeheer door de uiterwaarden bij Slot Loevestein. Kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven.

  • Excursies
Watergang rivierenlandschap vroege zomer

Grote grazers in het Munnikenland

Kom alles te weten over de grote grazers in het Munnikenland rondom Slot Loevestein. Ga mee op excursie met een boswachter van Staatsbosbeheer en een terreinbeheerder van FREE Nature.

  • Excursies
  • Dieren
konikpaarden in Munnikenland

Dagje uit: struinen rondom Slot Loevestein

Beleef de natuur rondom Slot Loevestein met vrienden, familie of bedrijf. Struin samen met de gids van Staatsbosbeheer door de wildernis en kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven.

  • Excursies
Luchtfoto van Kasteel Loevestein in de Bommelerwaard door Hans Elbers

Natuurexpeditie bij Slot Loevestein

Met je klas op avontuur? Geef je op voor de Natuurexpeditie bij Slot Loevestein, in de uiterwaarden van de Bommelerwaard. Kijk hier voor meer informatie.

  • Voor scholen
Kinderen met een verrekijker tijdens Expeditie Loevestein in de Bommelerwaard

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten