Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bedrijfsuitjes Salland

Op zoek naar een groepsuitje met je collega's of bedrijf? Kom naar Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor activiteiten op maat. Van workshops als vuurkoffie brouwen boven een zelfgemaakt vuur, tot actieve teambuilding als GPS Adventure. Ook extra grote groepen of groepen kunnen bij ons terecht. Of plan een activiteit in als verfrissende vergaderbreak!

Horeca

Natuurlijk zijn alle uitjes uit te breiden met passende horeca, van borrel en heidelunch tot barbecue of een workshop buiten koken. Wil je een onvergetelijk avontuur met je groep? Blijf dan een nachtje buiten slapen!

Bekijk onderstaande opties en neem contact op met het buitencentrum voor een programma op maat.

Zaalhuur
Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Het buitencentrum heeft drie moderne, lichte multifunctionele vergaderruimtes die kunnen worden omgevormd tot één grote ruimte. Tussen het vergaderen door loop je zo de Sallandse Heuvelrug op, via de gemarkeerde wandelroutes. Ontdek de natuur eens met de boswachter. Of combineer je vergadering met een demonstratie in de sterrenwacht. Samen met de lunch of borrel die we voor je kunnen verzorgen, ben je verzekerd van een inspirerende meeting.
Meer weten over zaalhuur en de mogelijkheden voor een aanbod op maat? Lees verder of neem contact op met het buitencentrum.

Workshop

VUUR|KOFFIE maken
Leer de kneepjes van vuur en koffie maken. Hakken met een bijl, zelf een goed vuurtje leren opbouwen. En dan die koffie maken, op je eigengemaakte houtkacheltje. Met de warme beker in je handen geklemd staar je naar de vlammen. Wedden dat je andere gesprekken hebt dan bij de koffieautomaat op het werk? Teambuilding voor wie elkaar beter wil leren kennen, of gewoon een leuke middag samen wil hebben.
Duur, prijs en leeftijd binnenkort bekend. VUUR|KOFFIE faciliteert ook het gesprek binnen teams. I.s.m. VUUR|KOFFIE.

Actief

Bossafari
Ga mee op pad met de gids van Staatsbosbeheer voor een wandeling over de Sallandse Heuvelrug. Dwaal mee door de bossen en over de heide waar je uitzicht hebt over het weidse glooiende landschap.
Duur: 2 uur. Prijs: vanaf € 150. Alle leeftijden. Maximaal 20 deelnemers per gids.

Teambuilding

Bamboestieken
Creativiteit, kracht en samenwerken: dat is bamboestieken. In kleine groepen ga je aan de slag en bouw je een toren of een ander object van bamboestokken en elastiek. Je moet goed samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Intussen bouw je gelijk aan een hecht en creatief team. Een activiteit voor jong en oud.
Duur: minimaal 1 uur. Prijs: € 15 p.p. Leeftijd: vanaf 8 jaar. Minimaal 16 deelnemers. I.s.m. Buitensport Zwolle.

GPS Adventure
GPS adventure is een teambuildingsactiviteit in de buitenlucht voor jong en oud. In teams van 4-6 deelnemers strijd je tegen elkaar in 5 spelopdrachten van 15 minuten. Na afloop van elk spel volgt een zoekopdracht die jullie met behulp van GPS moeten volbrengen. Met de goede antwoorden ontcijfer je het codeslot van het eindspel. Om te kunnen winnen, is een goede samenwerking vereist.
Duur: 2,5 uur. Prijs: vanaf € 30 p.p. Leeftijd: vanaf 8 jaar (t/m 7 jaar gratis). Minimaal 14 deelnemers. I.s.m. Buitensport Zwolle.

Overig

Boskoken
BosKoken staat voor beleving: waan jezelf terug in de tijd waarin alles draaide om de eerste levensbehoefte, voeding. Je start met een wandeling door het glooiende Sallandse landschap. Onderweg wordt je ontvangen in een heus bosleven-setting waar je aan de slag gaat: koken met wat de natuur je op dat moment biedt. Natuurlijk met oeroude kooktechnieken. Een tipje van de sluier: iets met boomstammen en hakbijlen en een seizoenssoep bereid op open vuur... Deze culinaire beleving kan zowel in de ochtend als in de avond.
Dieetwensen in overleg mogelijk. Prijs: volwassenen vanaf € 27,50 p.p., kinderen vanaf € 17,50 p.p. Minimaal 20 deelnemers. I.s.m. Bosleven.

Pop-up Quiz - Natuur
Vragen en feiten over de natuur vliegen je om de oren: in teams van 4-6 personen ga je met elkaar de strijd aan, wie weet het meest? De presentator leidt je door de rondes. Daag je familie of vrienden uit en laat zien wie de slimste is!
Duur: 2,5 uur. Prijs: € 7,50. Minimaal 25 personen. Tip: borrelarrangement € 32,50 p.p., met onbeperkt drankjes, bittergarnituur, nootjes, kaas en worst. 

Extra grote groepen - Voor een dag boswachter
De ultieme kans: kruip voor een dag in de huid van de boswachter! Na een korte introductie over het werk van de boswachter ga je 's ochtends buiten aan de slag. Tussen de middag staat een picknick voor je klaar. In het middagprogramma ga je de sportieve strijd met elkaar aan tijdens de boswachters-challenge, met na afloop een welverdiende borrel.
Duur: 10.00-17.00 uur. Prijs: vanaf € 49,50 p.p. Minimaal 30 deelnemers.

Gebied:
Salland
Contact:
Praktisch:
  • Prijzen exclusief horecafaciliteiten of zaalhuur
  • Gratis parkeren
  • Verrekijkers te huur bij het buitencentrum: € 7,50 p.p.p.d., borg € 25
  • Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is het startpunt voor je dagje uit: ook bij familie- en bedrijfsuitjes. Naast vergaderruimtes en uitgebreide horecamogelijkheden, is er een winkel met cadeauartikelen zoals streekproducten en natuurboeken.

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten