Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Dagje uit: de architectuur van Radio Kootwijk

Op zoek naar een cultureel uitstapje midden in de natuur met je familie, vrienden of collega’s? Reserveer dan eens een rondleiding bij Radio Kootwijk op de Veluwe. Dit voormalige zendstation was lange tijd de enige verbinding tussen Nederland en het toenmalig Nederlands-Indië.

Programma

De gidsen van Staatsbosbeheer vertellen over de overweldigende architectuur, de boeiende historie en de toekomstplannen van het gebouw en de omgeving. Samen met de gids loop je vanaf de portiersloge naar het hoofdgebouw. Daar staat koffie en thee klaar en wordt er een korte film getoond. De gids neemt je vervolgens mee door het gebouw. Uiteraard bezoek je de beroemde zenderzaal en de toren met een weids uitzicht.

Locatie

Radio Kootwijk ligt midden op de Veluwe, vlak bij de afslag Hoenderloo (afslag 19) op de A1.

Bedrijfsuitje of dagje uit op maat

Het arrangement is op maat te maken. De rondleiding kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met een lunch of diner of is te combineren met een vergaderruimte. Neem voor meer informatie contact op met Radio Kootwijk. De medewerkers van Staatsbosbeheer vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Gebied:
Radio Kootwijk
Contact:
Meer weten over groepsexcursies van Radio Kootwijk? Bel T 055-5191665.
Praktisch:

De kosten voor een rondleiding met gids bedragen € 17,50 per persoon met een minimum van € 152,50 per groep (exclusief parkeerkosten). Maximaal 25 personen per groep.

Zendstation Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk
Naar startpunt
Zendstation Radio Kootwijk Zendstation Radio Kootwijk

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten