Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Dagje uit: de architectuur van Radio Kootwijk

Op zoek naar een cultureel uitstapje midden in de natuur voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Regel dan eens een rondleiding bij Radio Kootwijk op de Veluwe. Dit zendstation was lange tijd de enige verbinding tussen Nederland en het toenmalig Nederlands-Indië.

Programma

Met je familie, collega’s of vrienden krijg je een rondleiding bij voormalig zendstation Radio Kootwijk. De gidsen van Staatsbosbeheer vertellen over de overweldigende architectuur, de boeiende historie en de toekomstplannen van het gebouw en de omgeving. De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur en begint met koffie of thee, gevolgd door een korte beeldpresentatie. Daarna ga je op pad voor een rondgang door het voormalig zendstation met zenderzaal en de toren met prachtig uitzicht. Als je wilt, zijn ook de monumentale pomphuisjes en het omliggende natuurgebied in de rondleiding op te nemen.

Locatie

Radio Kootwijk ligt midden op de Veluwe, vlak bij de afslag Hoenderloo (afslag 19) op de A1.

Bedrijfsuitje of dagje uit op maat

Wil je met je bedrijf langskomen bij Radio Kootwijk? Of een dagje uit met familie of vrienden? Neem voor meer informatie contact op met Radio Kootwijk. De medewerkers van Staatsbosbeheer vertellen je graag wat er mogelijk is.

Gebied:
Radio Kootwijk
Contact:
Meer weten over groepsexcursies van Radio Kootwijk? Bel T 055-5191665.
Praktisch:

De kosten voor een rondleiding met gids bedragen € 17,50 per persoon met een minimum van € 152,50 per groep (exclusief BTW). Maximaal 25 personen per groep.

Zendstation Radio Kootwijk
Radioweg 1
7348 BG Radio Kootwijk
Naar startpunt
Zendstation Radio Kootwijk Zendstation Radio Kootwijk

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten