Nieuws

Groene Oren: Maike de haring

  • 16 mei 2023
  • Flora en fauna
  • Leestijd 25 minuten

In de podcastserie Groene Oren vertellen planten, bomen en dieren zélf hun verhaal: wie zijn ze, hoe ziet hun dagelijks leven er uit en hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Luister naar het verhaal van haring Maike: "Weet je wat er gebeurt als ik in zoet water terechtkom? Dan ontplof ik Chris, dan ontplof ik! Osmose. Bam. Niets meer van over."

School haring; @Photo by Lance Anderson, Unsplash
Flora en fauna

Podcast Groene Oren

Planten, bomen en dieren vertellen zélf hun verhaal: wie zijn ze? Hoe ziet hun dagelijks leven er uit? En hoe is het om vanuit hun perspectief de wereld te ervaren? Ook te vinden in jouw favoriete podcast-app. Luister naar alle afleveringen
Luister naar alle afleveringen
Meer over dit onderwerp